AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz ahır görmek

Kahve falında temiz ahır görmek

Kahve falında temiz ahır görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında temiz ahır gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında temiz ahır görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ahırda yaşamak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda uyumak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahırda oturmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ahır gibi ev görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ahırdan çıkmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir