AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş büyüdüğünü görmek

Kahve falında diş büyüdüğünü görmek

Kahve falında diş büyüdüğünü görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, doktordan doktora koşturacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş büyüdüğünü gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında dişlerinin büyüdüğünü görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin büyüdüğünü görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş büyüdüğünü görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan büyütmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına inanılır.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odanın büyüdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinin büyüdüğünü görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir