AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının büyüdüğünü görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan büyütmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında birinin burnunun büyüdüğünü görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin büyüdüğünü görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında göğsünün büyüdüğünü görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek büyüdüğünü görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Kahve falında gözün büyüdüğünü görmek alım gücünün artmasına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir