AnaSayfa / Genel / Kahve falında beni sevmeyen birini görmek

Kahve falında beni sevmeyen birini görmek

Kahve falında beni sevmeyen birini görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beni sevmeyen birini gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Kahve falında beni seveni görmek ilim irfan sahibi olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beni seven birini görmek çok kolay bir hayatı olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beni sevmeyen birini görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalettir.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünde ben görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işarettir.

Kahve falında et beni kopartmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde et beni görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında avuç içinde ben görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir