AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda ben görmek

Kahve falında vücudunda ben görmek

Kahve falında vücudunda ben görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, zor durumda kalınacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, öz güven kazanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda ben gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında vücudunda ben görmek tersliklerin yoluna gireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda ben görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda et beni görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücutta ben görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda büyük ben görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda et ben görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir