AnaSayfa / Genel / Kahve falında benekli yüz görmek

Kahve falında benekli yüz görmek

Kahve falında benekli yüz görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, rahat edeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Kahve falında benekli yüz gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, daha geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında benekli yüz görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzü benekli görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ağlayacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde benekler görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı benekli alabalık görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde benekler görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında benekli koyun görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir