AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, üzüntülerin biteceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında vücutta kırmızı benek görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı benekler görmek mutlu ilişkiler kuracağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda benekler görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta benekler görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, planların aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı benek görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı benekli alabalık görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir