AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde benekler görmek

Kahve falında yüzünde benekler görmek

Kahve falında yüzünde benekler görmek alım gücünün artmasına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde benekler gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Kahve falında yüzü benekli görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde benekler görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında benekli yüz görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah sarı benekli yılan görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Kahve falında benekli koyun görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulur.

Kahve falında benekli sarı yılan görmek gerginliğin biteceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı benekli yılan görmek moralinin bozulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir