AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok para kazanacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler gördüyseniz:

  • Tartışmacı kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzünde kırmızı benekler görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında benekli yüz görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde benekler görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü benekli görmek çok kötü günler geçirileceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı benekli alabalık görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı benekler görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı benek görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, yaşamına bakacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir