AnaSayfa / Genel / Kahve falında benekli kelebek görmek

Kahve falında benekli kelebek görmek

Kahve falında benekli kelebek görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iyi geçim halinde kalacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, el açmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında benekli kelebek gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Kahve falında benekli kelebek görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde benekler görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz benekli at görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında benekli yüz görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda benekler görmek duaların kabul olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında benekli inek görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir