AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda benekler görmek

Kahve falında vücudunda benekler görmek

Kahve falında vücudunda benekler görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, gelir elde edeceğine, kötü haberler alınacağına, zenginlik içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda benekler gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında vücutta benekler görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işaret eder.

Kahve falında vücudunda benekler görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kırmızı benekler görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı benek görmek yönetici makamına oturacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta kırmızı benekler görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzde benekler görmek güzel günler için çalışılacağına, işlerinde aksama olacağına yorulur.

Kahve falında sarı siyah benekli yılan görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir