AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye zabıtası görmek

Kahve falında belediye zabıtası görmek

Kahve falında belediye zabıtası görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Kahve falında belediye zabıtası gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Kahve falında belediye zabıtası görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında zabıta elbisesi giymek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zabıta olduğunu görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına işarettir.

Kahve falında zabıta kıyafeti görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Kahve falında zabıta arabası görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zabıtadan kaçmak fakirlerin zenginleşeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında zabıta memuru görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir