AnaSayfa / Genel / Kahve falında zabıta arabası görmek

Kahve falında zabıta arabası görmek

Kahve falında zabıta arabası görmek işlerin devam edeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zabıta arabası gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında zabıta arabası görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında zabıtalar görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında zabıta görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında zabıta memuru görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında zabıtadan kaçmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında zabıta elbisesi giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zabıta olduğunu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında zabıta dövmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir