AnaSayfa / Genel / Kahve falında zabıta elbisesi giymek

Kahve falında zabıta elbisesi giymek

Kahve falında zabıta elbisesi giymek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, iyi kısmetleri olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında zabıta elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında zabıta elbisesi giymek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye zabıtası görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında zabıtadan kaçmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, şansının açık olacağına işarettir.

Kahve falında zabıta arabası görmek insanlar tarafından sevileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında zabıta kıyafeti görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zabıta olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zabıta memuru görmek tutulan yolun isabetli olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir