AnaSayfa / Genel / Kahve falında zabıta memuru görmek

Kahve falında zabıta memuru görmek

Kahve falında zabıta memuru görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zabıta memuru gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız sizin aleyhinize gelişebilir.

Kahve falında zabıta memuru görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye zabıtası görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine inanılır.

Kahve falında zabıta kıyafeti giymek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, keyfinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zabıta görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet eder.

Kahve falında zabıta olduğunu görmek dertlerinin günden güne artacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında zabıta dövmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında zabıta arabası görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zabıta kıyafeti görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir