AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının belada olduğunu görmek

Kahve falında başının belada olduğunu görmek

Kahve falında başının belada olduğunu görmek gönül yaralarının iyileşeceği, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalettir.

Kahve falında başının belada olduğunu gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında başını belaya sokmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı belaya girmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başına bela almak bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başının belada olduğunu görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı belada olmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bela okumak buna rağmen kazanç getireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına inanılır.

Kahve falında beladan kaçmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beladan kurtulmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir