AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekçilik yapmak

Kahve falında bekçilik yapmak

Kahve falında bekçilik yapmak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, günahkâr olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekçilik yapmak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında bekçilik yapmak kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar bekçisi görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık bekçisi görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet bekçisi görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Kahve falında bekçi görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekçi olduğunu görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bekçi köpeği görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında tarhana hamuru yapmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir