AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekçi köpeği görmek

Kahve falında bekçi köpeği görmek

Kahve falında bekçi köpeği görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekçi köpeği gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında bekçi köpeği görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bekçi olduğunu görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezar bekçisi görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bekçi görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Kahve falında bekçilik yapmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet bekçisi görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık bekçisi görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu köpek olarak görmek çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir