AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekçi olduğunu görmek

Kahve falında bekçi olduğunu görmek

Kahve falında bekçi olduğunu görmek iyilik görüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, can bulacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bekçi olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bekçilik yapmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında bekçi köpeği görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık bekçisi görmek çok üst mevkilere geleceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet bekçisi görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında mezar bekçisi görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekçi olduğunu görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bekçi görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir