AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar bekçisi görmek

Kahve falında mezar bekçisi görmek

Kahve falında mezar bekçisi görmek zarar etmeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, hayırlı haberlere, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar bekçisi gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında mezarlık bekçisi görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar bekçisi görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekçi görmek çok zor günler yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekçi olduğunu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında bekçi köpeği görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet bekçisi görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekçilik yapmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında mezara girdiğini görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir