Kahve falında çocuğunu köpek olarak görmek

Kahve falında çocuğunu köpek olarak görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunu köpek olarak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında çocuğunu köpek ısırdığını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu köpek olarak görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin çocuğu ısırdığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna sarılmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, evlenme yolunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek renk ve eğlence geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü erkek çocuğu görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunun doğurmak kısmetinin bollaşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir