AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarken hamile kalmak

Kahve falında bekarken hamile kalmak

Kahve falında bekarken hamile kalmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, üzüleceğine, ağlayacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bekarken hamile kalmak gördüyseniz:

  • Mevcut sıkıntılar bitebilir.

Kahve falında bekar hamile kalmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında bekarken hamile kalmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, solan yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile kaldığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında bekar kaldığını görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kalmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir