AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kaldığını görmek

Kahve falında bekar kaldığını görmek

Kahve falında bekar kaldığını görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında bekar kaldığını gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Kahve falında bekar birinin hamile kaldığını görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar hamile kalmak dertlerinin unutulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kaldığını görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında bekarken hamile kalmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek Allah’ın yolundan gideceğine, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kalmak kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir