AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar hamile kalmak

Kahve falında bekar hamile kalmak

Kahve falında bekar hamile kalmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına inanılır.

Kahve falında bekar hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamanız ilerleme sağlamak istediğiniz kon uların önünü açabilir.

Kahve falında bekar hamile kalmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine inanılır.

Kahve falında bekar birinin hamile kaldığını görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bekarken hamile kalmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kaldığını görmek ruhsal korkularından da arınacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kalmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar arkadaşı hamile görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir