AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, insanlar arasında yüceleceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kızının doğum yaptığını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, söylediklerinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında bekar kızı evlenmiş görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalettir.

Kahve falında bekar kızı gelinlikle görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak psikolojik sorunların geride kalacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında bekar birinin kızı olduğunu görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir