AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek

Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek

Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yeni siparişler alacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kem gözlere gelineceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızının evlendiğini gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Kahve falında bekar kızının evlendiğini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın evlendiğini görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında bekar bir kızın evlendiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bekar bir kadının evlendiğini görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar oğlunun evlendiğini görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar evlenmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birini evlendiğini görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin evlenmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir