AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar hamile olmak

Kahve falında bekar hamile olmak

Kahve falında bekar hamile olmak işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hak yolundan ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar hamile olmak gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın hamile olduğunu görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bekarı hamile görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında bekar birinin hamile görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek kime danışacağını bilemez olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir