AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek zayıflayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, üzüntülerinin son bulacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine yorulur.

Kahve falında ağzına böcek girdiğini gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Kahve falında ağzına böcek girdiğini görmek hayatının karışacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına böcek girdiğini görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine işarettir.

Kahve falında eve böcek girdiğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümceğin ağzına girdiğini görmek çıkmaza gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ağzına yılan girdiğini görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ağzına örümcek girdiğini görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzına yılan girdiğini görmek tövbe etmeden vefata, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından yılan girdiğini görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir