AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında bekar birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında bekar birinin nişanlandığını görmek kurulu düzenin yıkılacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • O zaman çıkarlarınızı gözleyin.

Kahve falında bekar kızı nişanlı görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar birini nişanlı görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bekar birinin nişanlandığını görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın nişanlandığını görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar hamile olmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir