AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında bekar olduğu halde evli olduğunu görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar olduğu halde hamile olduğunu görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, huzurunu yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, daima afiyette olacağına alamet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olduğun halde evlenmek başarısının azalacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına inanılır.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir