AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, onu cesaretlendireceğine, onların başarıları ile övüneceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında bekar bir erkeğin çocuğu olduğunu görmek işlerinde aksama olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek hayır işleri yapacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bekar birinin çocuğunun olduğunu görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Kahve falında bekarın çocuğu olduğunu görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında bekar birinin çocuğunu görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında bekar birinin çocuğu olduğunu görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir