AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birini nişanlı görmek

Kahve falında bekar birini nişanlı görmek

Kahve falında bekar birini nişanlı görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bekar birini nişanlı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bekar birinin nişanlandığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızı nişanlı görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işarettir.

Kahve falında bekar kızın nişanlandığını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bekar birini nişanlı görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bekar kaldığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunlarının birken beş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar birini istemek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bekarın kendini hamile görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hem dua alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğunun olduğunu görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir