AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birini hamile görmek

Kahve falında bekar birini hamile görmek

Kahve falında bekar birini hamile görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar birini hamile gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında bekarken hamile olmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında bekar hamile görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir insanı hamile görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek sorunlarının yakında biteceğine, malının ve parasının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birini hamile görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir