AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının bağlandığını görmek

Kahve falında ağzının bağlandığını görmek

Kahve falında ağzının bağlandığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, daha çok iş yapacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının bağlandığını gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının bağlandığını görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı bağlı köpek görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bağ yaprağı görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları bağlı olmak dünya hayatında huzurlu olmaya, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine delalet eder.

Kahve falında elleri bağlı olmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Kahve falında ellerini bağlı görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri bağlı insan görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir