AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bayanı hamile görmek

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek zarara uğrayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bayanı hamile gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili olumlu değişiklikler var.

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bayan görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bekar kendini hamile görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek endişelerin sona ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında bekar bir arkadaşını hamile görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında bekarken hamile olmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir