AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bayan görmek

Kahve falında bekar bayan görmek

Kahve falında bekar bayan görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bayan gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında bekar bayan görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bayanı hamile görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin boşandığını görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, arkadaştan görülecek faydaya tabir olunur.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli birini bekar görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir