AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiği erkeği görmek

Kahve falında beğendiği erkeği görmek

Kahve falında beğendiği erkeği görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında beğendiği erkeği gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında beğendiği erkeği görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği beğenmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği beğenmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beğendiğin bir erkeği görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bi erkeği beğenmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında perde beğenmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet beğenmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mağazada elbise beğenmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yüzünün her daim güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir