AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde beğenmek

Kahve falında perde beğenmek

Kahve falında perde beğenmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perde beğenmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında perde beğenmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeği beğenmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yüzük beğenmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında koltuk beğenmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yardımının olacağına tabir olunur.

Kahve falında halı beğenmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise beğendiğini görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Kahve falında çanta beğenmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini beğenmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir