AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiğin birini görmek

Kahve falında beğendiğin birini görmek

Kahve falında beğendiğin birini görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin birini gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Kahve falında çok beğenmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih beğenmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlik beğenmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafet beğenmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı beğenmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çanta beğenmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek işlerinin hızlanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir