AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedir şehitlerini görmek

Kahve falında bedir şehitlerini görmek

Kahve falında bedir şehitlerini görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, durgun giden işlerin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bedir şehitlerini gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında bedir şehitlerini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ashabı bedir görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehitler görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şehidi gömmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında şehide sarılmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Kahve falında şehitlere ağlamak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, bilakis malının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çanakkale şehidi görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş şehitler görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kişinin her işi severek yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir