AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehidi gömmek

Kahve falında şehidi gömmek

Kahve falında şehidi gömmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, düzeninin sarsılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şehidi gömmek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Kahve falında şehidi gömmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şehide sarılmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Kahve falında şehitlere ağlamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehid olduğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında şehide ağlamak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Kahve falında birinin şehid olduğunu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalet eder.

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında şehitliğe gitmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir