AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedensiz kafa görmek

Kahve falında bedensiz kafa görmek

Kahve falında bedensiz kafa görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bedensiz kafa gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında bedensiz kafa görmek iyi haberler alınacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kafasız beden görmek çok daha fazla adım atacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına yorulur.

Kahve falında kendini başka bedende görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında beden görmek iç açıcı sözlere, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bedensel engelli görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bedene girmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruhun bedenden çıkmasını görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir