AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek gülen yüzünün de solacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, onlara galip geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında bedenden ayrı kafa gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Kahve falında ruhun bedenden ayrılması görmek işlerinin yaver gideceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya inanılır.

Kahve falında kafasız beden görmek işlerin de hafifleyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bedensiz kafa görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, aile hayatlarını bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında beden ölçüsü almak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir bedene girmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım beden görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir