AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka bedende görmek

Kahve falında kendini başka bedende görmek

Kahve falında kendini başka bedende görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kendini başka bedende gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında başka bedene girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalet eder.

Kahve falında başka bedende olmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir bedene girmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini başka bedende görmek sağlık sorunun kalmayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasız beden görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, helal ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beden pantolon görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir