AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedensel engelli görmek

Kahve falında bedensel engelli görmek

Kahve falında bedensel engelli görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine, yanlışlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bedensel engelli gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında bedensel engelli görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini başka bedende görmek kem gözlere geleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beden hocası görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bedensiz varlık görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında büyük beden sütyen görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kendi ruhunun bedenden çıktığını görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bedenler görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında beden öğretmeni görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir