AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bedene girmek

Kahve falında başka bedene girmek

Kahve falında başka bedene girmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bedene girmek gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapmanız durumunda geleceğinizi korumanız daha kolay olabilir.

Kahve falında başka bir bedene girmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yeni bir semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında başka bedene girmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakipleri mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bedende olmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kendini başka bedende görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beden sütyen görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ruhun bedenden çıktığını görmek devlete hizmet etmeye, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir