AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekte leke görmek

Kahve falında bebekte leke görmek

Kahve falında bebekte leke görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, zayıflayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında bebekte leke gördüyseniz:

  • Doğru seçimi yapmanıza yardım edebilecek gerçeklere hakim olmayabilirsiniz.

Kahve falında bebekte leke görmek bir akrabadan hata görüleceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında bebekte doğum lekesi görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında el üzerinde leke görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, parasız kalmaya rivayet eder.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalettir.

Kahve falında lekeli kumaş görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adet lekesi görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir