AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında annemin erkek bebek doğurduğunu görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında annesinin bebek doğurduğunu görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin erkek bebek doğurduğunu görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin bebek doğurduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin bebek doğurduğunu görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin ikiz doğurduğunu görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında annesini doğurmuş görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir