AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle yüzmek

Kahve falında bebekle yüzmek

Kahve falında bebekle yüzmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebekle yüzmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında bebek yüzdürmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında bebekle denizde yüzmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına inanılır.

Kahve falında denizde bebekle yüzmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzdüğünü görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bebeği yüzdürmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında bebekle yüzmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir