AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yüzdüğünü görmek

Kahve falında bebeğin yüzdüğünü görmek

Kahve falında bebeğin yüzdüğünü görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, gelirinin de artmayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, engelleyen veya suçlu hissettirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında suda bebek yüzdürmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin yüzdüğünü görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebekle denizde yüzmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği denizde yüzdürmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında denizde bebek yüzdürmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir bebekle yüzmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebekle yüzmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine inanılır.

Kahve falında bebek yüzdürmek yüklü bir miktar borç verileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir